Aditiva do motorového oleje

I váš automechanik vám jistě doporučí přidávat nějaké aditivum do motorového oleje. Není však aditivum jako aditivum. Atomium™ je jedinečný tribotechnický přípravek, který se přidává přímo do motorového oleje. A čím je jedinečné? Jedná se o speciálně vyvinutou geomodifikační látku vytvořenou na bázi přírodních minerálů. Pro motoristy ze zemí Evropské unie se vyrábí v České republice.

Atomium, jako aditivum do motorového oleje formuje novou dlouhodobou ochrannou vrstvu na třecích plochách. Vytvoření této geomodifikační vrstvy má za následek celkovou obnovu původních vlastností motoru, snižují se třecí ztráty a v důsledku toho i spotřeba pohonných hmot, zvyšuje se komprese a tedy i výkon motoru. Strategickou výhodu představuje prodloužení přirozené životnosti motoru - odkládají se nutné opravy motoru.

Vyšší jízdní komfort zaznamenáte díky znatelně rychlejší odezvě motoru na sešlápnutí plynu i snížení jeho hlučnosti.

Hýčkejte si i vy svůj vůz a užijte si jízdu naplno. Při výběru toho správného aditiva Atomium™ vám pomohou naše schemata pro tribotechnické ošetření motoru. Všechny podrobnosti k aplikaci naleznete v podrobných informacích na našich stránkách, v e-shopu a samozřejmě i v příbalovém letáku u každého produktu.

Pokud se právě chystáte měnit motorový olej, začněte celou ozdravnou kůru důkladným vyčištěním od usazenin pomocí našeho šetrného Proplachu motoru Atomium Aprohim (cca 200 km před výměnou oleje).

Naftové motory | Benzínové motory | LPG a CNG motory

Atomium MAX Engine

Aditivum je určeno do dieselových, benzínových, LPG a CNG motorů se zdvihovým objemem nad 8 litrů.
Benzínové motory | Naftové motory

Atomium Aprohim Proplach motoru

Přípravek na dlouhodobé proplachování ATOMIUM A-PROHIM ™ je navržen k čištění vnitřních povrchů motoru od dlouhodobých usazenin, odstraňuje černý kal a další nečistoty a usazeniny. Proplach patří do třídy „šetrných“ čističů, které vyžadují určitou dobu působení. Proto je třeba proplach přidat do olejového systému přibližně 200 kilometrů před plánovanou výměnou oleje.
Nájezd nad 50 tis. km | Naftové motory

Atomium Active Diesel Plus

Aditivum je pro starší dieselové motory osobních a lehkých nákladních vozidel s kilometráží nad 50 000 km. | Vyrobeno v České republice.
Nájezd nad 50 tis. km | Benzínové motory | LPG a CNG motory

Atomium Active Gasoline Plus

Aditivum je určeno do starších benzínových, CNG a LPG motorů osobních a lehkých nákladních vozidel s kilometráží nad 50 000 km, včetně upravených válců metodou ALUSIL a NIKASIL.

Shop.Atomium.cz na Firmy.cz

Aditiva Atomium

Důležité stránky

Články v blogu

ATOMIUM - jízda na plný výkon